DOKÜMANLAR

Ders İçi Etkinliklere Katılım Puantajı (OTOMATİK)

Ders içi etkinliklere katılım notlarının etkinliğinin artması ile, bu notun hangi kriterlere göre verildiği de önem kazandı.Matematik öğretmenlerinin işine yarayacağını düşündüğüm, verdiğiniz notu otomatik olarak dağıtan bir form hazırladık. Kullanımı aşağıda açıklanmıştır.

AYRINTILI NOT DAĞILIMI YAPAN DERS İÇİ ETKİNLİKLERE KATILIM ÖLÇEĞİNİ buradan İNDİREBİLİRSİNİZ. (Okulumuz Matematik Öğretmenlerinden Özgür Arslan tarafından hazırlanmıştır.)

MATEMATİK DERSİ DERS İÇİ ETKİNLİKLERE KATILIM ÖLÇEĞİ İNDİR

SEÇMELİ MATEMATİK UYGULAMALARI DERSİ DERS İÇİ ETKİNLİKLERE KATILIM ÖLÇEĞİ İNDİR

KULLANIMI: E- okuldan hızlı ders notu girişi bölümünden sadece sınıf ve ders seçerek (sınav ya da ders içi etkinliklere katılım notu tikli olmayacak!) sınıf listesini ve notları tek seferde seçiniz. Sağ tıklayıp kopyala işaretleyiniz. Aşağıdan indireceğiniz excell formunda boş bir yere sağ tıklayıp özel yapıştır seçiniz. Açılan pencereden metin seçiniz. Daha sonra numara ve isimleri seçip isimlerin olduğu bölüme, ders içi etkinliklere katılım notlarını seçip en sağdaki TOPLAM sütununa yapıştırın. Not dağılımı otomatik olarak olacaktır. Aşağıdaki linklerden hem matematik dersi için hem de seçmeli matematik uygulamaları dersi için ders içi etkinliklere katılım ölçeğini indirebilirsiniz…

Güle güle kullanınız…

4 Yorum

DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Başa dön tuşu